Ποιος ειμαι

Γεννήθηκα στην Αθήνα όπου ζω και εργάζομαι ως δημοσιογράφος. Γράφω long-form έρευνες, άρθρα και ρεπορτάζ για ζητήματα τεχνολογίας, επιστήμης, ψηφιακής κουλτούρας, αλλά και πολλών ακόμη. Έχω εργαστεί σε πολυάριθμα μέσα ενημέρωσης, εφημερίδες, περιοδικά, ενημερωτικούς ιστότοπους (τα τελευταία χρόνια στο insidestory, το Βήμα, τη LiFO, το 2045 και αρκετά ακόμη), και έχω συνεργαστεί με διαφημιστικές εταιρείες και γραφεία δημοσίων σχέσεων ως δημιουργός περιεχομένου, σύμβουλος επικοινωνίας και λογογράφος. Είμαι συνιδρυτής και chief ghostwriter του boutique εκδοτικού οίκου viografi.es ο οποίος ασχολείται με τη συγγραφή και έκδοση βιογραφιών.

Όταν δεν γράφω δημοσιογραφικά κείμενα για λόγους βιοπορισμού, γράφω λογοτεχνικά κείμενα για λόγους επιβίωσης. Όπως λέει και ο ογκόλιθος Πολ Όστερ «Γράφω γιατί δεν μπορώ να κάνω αλλιώς». Η παραγωγή του βιοπορισμού όμως υπερισχύει κι έτσι λογοτεχνικά κείμενα δημοσιεύω σπανιότερα. Διηγήματά μου έχουν βραβευτεί σε διαγωνισμούς και έχουν δημοσιευτεί σε λογοτεχνικά περιοδικά και ιστοσελίδες.

Το πρώτο μου βιβλίο, η σπονδυλωτή συλλογή διηγημάτων «24» κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο του 2017 από τις Εκδόσεις Πατάκη.

Το «24» κέρδισε το Βραβείο Πρωτοεμφανιζόμενου Συγγραφέα στα βραβεία του Αναγνώστη, και συμπεριλήφθηκε στη βραχεία λίστα για το Βραβείο «Μένη Κουμανταρέα» για πρωτοεμφανιζόμενο πεζογράφο της Εταιρείας Συγγραφέων.

Περισσότερα για το «24» εδώ αλλά και στο site του εκδοτικού οίκου.